Overdracht werkzaamheden De Bock Computers

24 maart 2017 administrator Uncategorized

Vanaf maart 2017 heeft De Bock Computers uit Harlingen, na dertien jaar een bekend gezicht te zijn geweest in en om Harlingen, zijn werkzaamheden overgedragen aan Philipse IT te Harlingen. Vast aanspreekpunt Menno Bottema is mee verhuisd.

U kunt daarom nu bij Philipse IT terecht voor reparaties of onderhoud aan uw computer(s), netwerken of overige IT-gerelateerde zaken. Ook de lopende reparaties en de afhandeling daarvan zijn overgenomen door Philipse IT. Heeft u een lopende reparatie, dan kunt u contact opnemen via 0517-433970.

Afleveren en afhalen van reparaties gebeurd op afspraak, hiervoor kunt u bellen met 0517-433970. Natuurlijk zijn wij bereid om in de omgeving reparaties af te halen en langs te brengen.

Via deze weg wensen wij Minne de Bock succes met zijn nieuwe uitdaging, en wensen wij Menno Bottema veel succes binnen ons bedrijf!

Comments are currently closed.


Powered by Philipse IT webhosting.